Feedback

Zakázky pro: Makedonie

Tento seznam zobrazuje zakázky z Makedonie.

692 zakázek pro toto vyhledávání. Stránka: 1 ( od 70)
  Název Publikováno Lhůta pro podání nabídky Region
ИЗВЕДБА НА ЛИМАРСКИ РАБОТИ - САНАЦИЈА НА ДЕЛ ОД КРОВНА КОНСТРУКЦИЈА ВО УЧИЛИШТЕТО 26.06.17 07.07.17 Macedonia
Осигурување на имот 25.06.17 30.06.17 Macedonia
Канцелариски материјали и Тонери 25.06.17 30.06.17 Macedonia
НАБАВКА НА ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ИЗВЕДБА НА ОБЈЕКТИ ПО ПРОГРАМА НА ОПШТИНАТА 24.06.17 17.07.17 Macedonia
МОЛЕРИСУВАЊЕ НА УЧИЛИШЕН ПРОСТОР ВО УЧИЛИШТЕТО 24.06.17 04.07.17 Macedonia
НАБАВКА НА УСЛУГИ ЗА ДЕМОНТАЖА, НАБАВКА, ТРАНСПОРТ И МОНТАЖА НА ИСКРШЕНИТЕ СТАКЛА ВО УЧИЛИШТЕТО 24.06.17 29.06.17 Macedonia
Уредување на училишна дворна површина 24.06.17 04.07.17 Macedonia
Набавка на реагенси и потрошен материјал за алерген анализатор Rida qLine Allergy или еквивалент 24.06.17 09.08.17 Macedonia
јавна набавка на канцелариски материјал за потребите на органите и општинската администрација на општина Василево за период од 1 (една) година (суксесивнс набавка). 23.06.17 03.07.17 Macedonia
набавка на услуги за изнајмување и ракување со опрема за аудио и видео поддршка на настани во внатрешен и надворешен простор 23.06.17 30.06.17 Macedonia

ИЗВЕДБА НА ЛИМАРСКИ РАБОТИ - САНАЦИЈА НА ДЕЛ ОД КРОВНА КОНСТРУКЦИЈА ВО УЧИЛИШТЕТО

Druh zakázky Stavební práce
Datum zveřejnění 26.06.17
Termín pro podání nabídky: 07.07.17

Осигурување на имот

Druh zakázky Služby
Datum zveřejnění 25.06.17
Termín pro podání nabídky: 30.06.17

Канцелариски материјали и Тонери

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 25.06.17
Termín pro podání nabídky: 30.06.17

НАБАВКА НА ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ИЗВЕДБА НА ОБЈЕКТИ ПО ПРОГРАМА НА ОПШТИНАТА

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 24.06.17
Termín pro podání nabídky: 17.07.17

МОЛЕРИСУВАЊЕ НА УЧИЛИШЕН ПРОСТОР ВО УЧИЛИШТЕТО

Druh zakázky Stavební práce
Datum zveřejnění 24.06.17
Termín pro podání nabídky: 04.07.17

НАБАВКА НА УСЛУГИ ЗА ДЕМОНТАЖА, НАБАВКА, ТРАНСПОРТ И МОНТАЖА НА ИСКРШЕНИТЕ СТАКЛА ВО УЧИЛИШТЕТО

Druh zakázky Služby
Datum zveřejnění 24.06.17
Termín pro podání nabídky: 29.06.17

Уредување на училишна дворна површина

Druh zakázky Stavební práce
Datum zveřejnění 24.06.17
Termín pro podání nabídky: 04.07.17

Набавка на реагенси и потрошен материјал за алерген анализатор Rida qLine Allergy или еквивалент

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 24.06.17
Termín pro podání nabídky: 09.08.17

јавна набавка на канцелариски материјал за потребите на органите и општинската администрација на општина Василево за период од 1 (една) година (суксесивнс набавка).

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 23.06.17
Termín pro podání nabídky: 03.07.17

набавка на услуги за изнајмување и ракување со опрема за аудио и видео поддршка на настани во внатрешен и надворешен простор

Druh zakázky Služby
Datum zveřejnění 23.06.17
Termín pro podání nabídky: 30.06.17