Feedback

Zakázky pro: Makedonie

Tento seznam zobrazuje zakázky z Makedonie.

854 zakázek pro toto vyhledávání. Stránka: 1 ( od 86)
  Název Publikováno Lhůta pro podání nabídky Region
Канцелариски мебел, опрема и ентериерно уредување 15.12.18 20.12.18 Macedonia
Зимско и редовно прочистување на патен правец према с.Главовица во планинскиот дел на оддалеченост до 50 км од Кочани 15.12.18 20.12.18 Macedonia
24/7 Физичко обезбедување на објектот Музеј на албанската азбука - Битола 15.12.18 25.12.18 Macedonia
УСЛУГИ ОД ПРИВАТНА АГЕНЦИЈА ЗА ПРИВРЕМЕНИ ВРАБОТУВАЊА 14.12.18 03.01.19 Macedonia
Сервисирање на возила од возен парк на ЈЗУ Здравствен Дом Кичево 14.12.18 19.12.18 Macedonia
Готов бетон 14.12.18 09.01.19 Macedonia
СУКЦЕСИВНА НАБАВКА НА РАЗНА ЖЕЛЕЗАРИЈА,АЛАТ И ПРИБОР ЗА РАБОТА 14.12.18 24.12.18 Macedonia
НАБАВКА НА МЕДИЦИНСКИ ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ – СИЛИКОНСКА МАСКА ЗА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЈА И СИЛИКОНСКО РЕБРАСТО ЦРЕВО КОМПАТИБИЛНО СО СИЛИКОНСКА МАСКА ЗА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЈА ЗА ДЕЦА И ЗА ВОЗРАСНИ ЗА АПАРАТИ ЗА АНЕСТЕЗИЈА Fabius , Julian , Evita и Savina „ИЛИ ЕКВ 14.12.18 19.12.18 Macedonia
НАБАВКА НА УЧИЛИШЕН И КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ 14.12.18 19.12.18 Macedonia
Превентивно одржување на информациониот систем за сметководство, финансии, човечки ресурси и електронска архива (Luca ERP Software). 14.12.18 24.12.18 Macedonia

Канцелариски мебел, опрема и ентериерно уредување

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 15.12.18
Termín pro podání nabídky: 20.12.18

Зимско и редовно прочистување на патен правец према с.Главовица во планинскиот дел на оддалеченост до 50 км од Кочани

Druh zakázky Služby
Datum zveřejnění 15.12.18
Termín pro podání nabídky: 20.12.18

24/7 Физичко обезбедување на објектот Музеј на албанската азбука - Битола

Druh zakázky Služby
Datum zveřejnění 15.12.18
Termín pro podání nabídky: 25.12.18

УСЛУГИ ОД ПРИВАТНА АГЕНЦИЈА ЗА ПРИВРЕМЕНИ ВРАБОТУВАЊА

Druh zakázky Služby
Datum zveřejnění 14.12.18
Termín pro podání nabídky: 03.01.19

Сервисирање на возила од возен парк на ЈЗУ Здравствен Дом Кичево

Druh zakázky Služby
Datum zveřejnění 14.12.18
Termín pro podání nabídky: 19.12.18

Готов бетон

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 14.12.18
Termín pro podání nabídky: 09.01.19

СУКЦЕСИВНА НАБАВКА НА РАЗНА ЖЕЛЕЗАРИЈА,АЛАТ И ПРИБОР ЗА РАБОТА

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 14.12.18
Termín pro podání nabídky: 24.12.18

НАБАВКА НА МЕДИЦИНСКИ ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ – СИЛИКОНСКА МАСКА ЗА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЈА И СИЛИКОНСКО РЕБРАСТО ЦРЕВО КОМПАТИБИЛНО СО СИЛИКОНСКА МАСКА ЗА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЈА ЗА ДЕЦА И ЗА ВОЗРАСНИ ЗА АПАРАТИ ЗА АНЕСТЕЗИЈА Fabius , Julian , Evita и Savina „ИЛИ ЕКВ

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 14.12.18
Termín pro podání nabídky: 19.12.18

НАБАВКА НА УЧИЛИШЕН И КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ

Druh zakázky Dodávky
Datum zveřejnění 14.12.18
Termín pro podání nabídky: 19.12.18

Превентивно одржување на информациониот систем за сметководство, финансии, човечки ресурси и електронска архива (Luca ERP Software).

Druh zakázky Služby
Datum zveřejnění 14.12.18
Termín pro podání nabídky: 24.12.18